KIA | Hyundai | Chevrolet | Auto servis

Auto servis Kia i Hyndai vozila preduzeća Autoricambi plus, dugogodišnjim iskustvom i svojim kvalitetnim radom predstavlja dobrog partnera za produženje veka vašeg automobila. U našem servisu možete obaviti pregled vozila i dijagnostiku svih vrsta kvarova.

Kia i Hyundai servis na vašim vozilima obavljamo u najkraćem roku uz garanciju na kvalitet izvedenih radova i ugrađene delove. Dijagnostiku vršimo na najsavremenijim uređajima uključujući i instrumente za testiranje istrošenosti amortizera i opruga vozila, instrumente za kontrolu i čišćenje sistema elektronskog ubrizgavanja goriva(dizni), kao i instrumente za testiranje i servis na klima-sistemu vašeg automobila.

Kod nas možete obaviti sledeće vrste popravki na vašem vozilu: mali (redovan) servis, veliki servis, kompletan servis trapa (vešanja) vozila, servis kočionog sistema, popravku auto-elektrike, kompjutersku dijagnostiku za sve modele Kia vozila i Hyundai vozila, popravka auto-elektronike, dijagnostiku i servis klime, dijagnostiku i servis(ugradnja) amortizera, proveru sistema elektronskog ubrizgavanja goriva-čišćenje dizni motora, ostale specijalizovane usluge.

U našem servisu možete obaviti i servis za sve tipove Chevrolet vozila: Aveo, Kalos, Spark, Matiz, Epica, Lacetti, Captiva...