Kia | Hyundai | Auto servis | O nama

Veb sajt Kia-Hyundai Servis (kia-hyundaiservis.com) vlasništvo je firme Autoricambi plus (Beograd, Srbija). Preduzeće Autoricambi plus, nudi Vam usluge auto-servisa i prodaje delova za Kia i Hyundai vozila. Kod nas mogu pronaći i naručiti Kia delovi i Hyundai delovi za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora, ili na osnovu kataloškog broja za određeni deo.


Posedujemo veliku onlajn bazu auto-delova koja se stalno uvećava i ažurira. Svojim klijentima dajemo garanciju na sve delove kupljene u našoj radnji i ugrađene u servisu Autoricambi plus. U našem servisu radimo isključivo sa originalnim alatima a posedujemo i najsavremeniju opremu za auto-dijagnostiku na novijim modelima Kia, Hyundai vozilima.


Mali servis, veliki servis, zamena delova kočionog sistema i delova trapa, auto-dijagnostika za Kiai Hyundai vozila, sve to možete obaviti u našem servisu. Za sve one čije vozilo nije u garanciji, ali i za one druge, imate dovoljno razloga da poklonite poverenje baš nama. Radimo servis i za sve tipove Chevtolet vozila: Aveo, Kalos, Spark, Matiz, Epica, Lacetti, Captiva.. Izuzetan odnos cena i kvaliteta pravi su razlog da posetite naš Kia servis i Hyundai servis.


Naš objekat servisa i prodaje delova preduzeća Autoricambi plus, nalazi se u Zemunu u ulici Ugrinovačka broj 24. Servis možete zakazati putem i-mejla na stranici Kontakt, ili putem brojeva telefona.